Knækbrød, de bedste
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
Fotograf: Sandra |
|
Enkelt og simpelt.
Forvarm ovn ved 175 grader C. alm. ovn. Alle ingredienser blandes sammen. Det har ikke nogen betydning for smagen, hvilken rækkefølge det puttes i. Ingredienserne røres godt sammen. Dejen deles op i 3. Lægges ud på et stykke bagepapir. Herefter kommes endnu et stykke bagepapir ovenpå, da konsistensen er meget klistret og derfor vil sætte sig fast til kagerullen. Dejen rulles ud til alle fire kanter, så dejen er tynd. Tag det øverste bagepapir af og brug en pizzaskærer/kniv til at skære formerne på dine knækbrød. Derefter puttes det på en bageplade og ind i ovnen. Bages i 12-15 minutter eller indtil at knækbrødene er let gyldenbrune. Kan puttes i kagedåser og gemmes længe. |
|
Opskriften er vist 62993 gange,
og udskrevet 1679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Momo Kirsten - 2016-01-26 13:58:54 Jeg laver dem med kun 1 dl olie og øger til 2,5 dl vand. Har prøvet med kun 0,5 dl olie, men de blev ikke nær så lækre og ikke så sprøde. Jeg bager ved 180 gr varmluft med begge plader i, men i ca. 30 min. og bytter pladerne efter 15 min. Vi spiser dem alt for hurtigt, fordi de er så lækre 😋 Emilie - 2014-11-10 15:13:25 Kan man bruge noget grovere mel, jeg må helst ikke få hvedemel så tænkte om man kunne erstatte det med noget andet? :) louise - 2013-10-18 10:33:03 Fantastiske knækbrød... min ellers så kræsne datter eeeeelsker dem. Tusinde tak V - 2013-09-16 10:59:07 Super opskrift. Men det er vigtigt at de rulles meget tyndt ud. Alle er helt vilde med dem. Børnebørnene spiser dem som småkager, og så er det jo sundt. Jeg er ikke vild med dem med ost på, de er bedre uden (synes jeg). Og jeg vil også sige holdbarheden er ikke ret lang, de bliver spist lyn-hurtigt :o) Æslet og grisen - 2013-08-31 14:21:56 Det lyder som om det er noget lækkert knækbrød, det dufter ihvertfald godt :D vi håber også det smager godt :) Hilsen Æslet og Grisen Susanne - 2012-09-24 20:56:34 Jeg bager dem til dagplejernes, som er vilde med dem. Dog blender jeg græskarkerner og solsikkekerner, da de lige er grove nok til de små pusser en - 2012-08-30 15:29:07 virkelige gode love it prøv dem!! SBG - 2012-03-20 12:50:35 De smager fantastiske! Vi har kommet noget revet ost (cheddar) over dem inden de kom i ovnen. Det bliver de ikke dårligere af :0) Karina - 2012-01-20 15:17:14 Hmmm, gemmes længe??? DE er spist på få dage - mums! L. - 2011-11-03 15:52:35 De smager rigtig godt! De er langt fra kedelige, som jeg ellers normalt synes at knækbrød er (for mig). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne