Saltagurker, Bjørns
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drueagurkerne vaskes og prikkes med en gaffel.
De lægges i et fad/krukke eller glas.
Drys salt over og ryst evt. en gang så saltet bliver fordelt hele vejen rundt på drueagurkerne, dækkes og står i et døgn.
Druerne tages op, det vand som er trukkes ud smides væk. Druerne tørres og lægges tilbage i fad/krukke eller glas. Der koges en lage af eddike og de forskellige kryderurter og krydderrier, der skal IKKE sukker i denne lage. Peberroden skrælles og skæres i tynde skiver inden, men ellers skal kryderrierne blot lægges i hele. Der kan tilsættes lidt Atamon til lagen, og glasset kan skylles med Atamon Tips: Krydderier og krydderurter kan varieres alt efter smag, vi har brugt "løse" krydderier, men en syltepose er lige så god. |
|
Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne