Kold lakse- og torskemedaljon med caviarcrème
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber. En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen. Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 grader C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé. Kaviarcrème: Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft. Anretning: Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om. |
|
Opskriften er vist 16353 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2009-03-29 18:25:58 Det er en meget dekorativ forret, som samtidig smager skønt. erikjoerg - 2008-01-02 17:01:18 Det var ikke så heldigt for tynd men smagte godt hvad er fejlen? måtte bruge mere end 2 timer i vandbad alligevel for tynd |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne