Kold lakse- og torskemedaljon med caviarcrème

Kold lakse- og torskemedaljon med caviarcrème, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverrå laks, à ca. 50 g
 
 Souffléfars:
200 g.torskefilet
 salt
 hvid peber
2 æg
4 dl.piskefløde
 evt. lidt hvidvin
 
 Pynt:
 årstidens salater
 citron og dild
 
 Kaviarcrème:
4 dl.cremefraiche 18%
100 g.kaviar eller ørredrogn
 lidt citronsaft
 
Opskrift:
Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber.

En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen.

Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 grader C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé.

Kaviarcrème:
Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft.

Anretning:
Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om.





karakterer:
Opskriften er vist 16315 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-29 18:25:58
Det er en meget dekorativ forret, som samtidig smager skønt.

  -   2008-01-02 17:01:18
Det var ikke så heldigt for tynd men smagte godt hvad er fejlen? måtte bruge mere end 2 timer i vandbad alligevel for tynd