Lam i yoghurt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Kardemomme og koriander støddes let i en morter. Tag kardemommeskallerne fra, og tilsæt chilien. Pil og pres hvidløget. Skær køddet i tern på ca 2,5 cm. Bland Yoghurt, krydderiene, hvidløget og køddet og lad det marinere i køleskabet, i mindst 3 timer (gerne natten over).
Hak løgene. Sauter løgene i olien, i en søbejerns wok eller tykbundet gryde, ved høj varme (sørg for at de ikke branker!). Tilsæt køddet lidt ad gangen, og lad det sge i 5 min. Tilsæt salt og peber. Dæmp varmen, tilsæt og lad det simre under låg i 1-1,5 time. Tilsæt den resterende yoghurt undervejs. Når køddet er mørt hældes spinaten over, og den dampes til den er faldet sammen. rør rundt og smag til. Server med ris og chepati. Tips: Andre indiske tiltag der løfter retten, kunne være: Mango chutney, Chilipasta, syltede chili og friskhakket koriander. |
|
Opskriften er vist 9567 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne