Tranebær is

Tranebær is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Nicklas Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kopsødmælk
2 kopfløde
250 g.sukker
3 pasteuriserede æg
2 Vaniljestang
1 kopappelsinjuice
0.5 kopcitronsaft
1.5 kopvand
340 g.tranebær
 
Opskrift:
Kog tranebær i vand og 1 kop sødmælk under omrøring. Kog indtil tranebærrene "popper", hjælp dem evt. lidt på vej ved at mose dem.
Når alle bærrene er "poppet" hældes de over i en skål.

Kom herefter fløden, sukkeret og resten af sødmælken i en gryde. Varm ved svag varme under omrøring til sukkeret er opløst. Hæld det over i en skål og tilsæt vanilje, æg, appelsinjuice og citronsaft. Blandingen piskes let.

Tranebærrene hældes nu op i en blender og blendes. Hæld de blendede tranebær sammen med resten. Det hele piskes og smages til med sukker.

Blandingen fryses.

God fornøjelse!!

Tips:

1 kop = 250 ml Brug helst friske tranebær. Frosne kan dog bruges til nød.





karakterer:
Opskriften er vist 5846 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu