Tranebær is
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Nicklas Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Kog tranebær i vand og 1 kop sødmælk under omrøring. Kog indtil tranebærrene "popper", hjælp dem evt. lidt på vej ved at mose dem.
Når alle bærrene er "poppet" hældes de over i en skål. Kom herefter fløden, sukkeret og resten af sødmælken i en gryde. Varm ved svag varme under omrøring til sukkeret er opløst. Hæld det over i en skål og tilsæt vanilje, æg, appelsinjuice og citronsaft. Blandingen piskes let. Tranebærrene hældes nu op i en blender og blendes. Hæld de blendede tranebær sammen med resten. Det hele piskes og smages til med sukker. Blandingen fryses. God fornøjelse!! Tips: 1 kop = 250 ml Brug helst friske tranebær. Frosne kan dog bruges til nød. |
|
Opskriften er vist 5846 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne