Pastasalat med karry
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaskruerne i ca 15 min.
Skyl den med kold vand i en sigte og lad den køle af.
Steg bacontern på panden, og lad dem derefter lægge på et stykke køkkenrulle. Rens peberfrugterne og skær dem i passende små tern. Dressing: Bland alle ingredienser i cremefraichen. Gem evt. lidt peberfrugt og bacontern til pynt. Resten blandes godtog er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 5609 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne