Mayonnaise 02
Fryseegnet : nej Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser samt røreskål skal have samme temperatur.
rør æggeblommerne seje med salt herefter tilsættes eddiken og der røres indtil man har en jævn masse. Olie tilføjes i små mængder under jævn omrøring. Når al olie er tilsat skal der omrøres kraftigt. Mayonnaisen kan tilsmages med fransk sennep, friske krydderurter eller citronsaft. Tips: Mayonnaise skal røres ikke piskes, men et piskeris er naturligvis godt at røre med! |
|
Opskriften er vist 4025 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-18 01:53:10 men lad være med at lave den på en dårlig olie jeg skulle lige lave min om så køb en god til en start så får i ikke problemer med smag ag for meget oliven eller den der harske smag billigt olie kan gi op tur der ude og godt køkken den skøre fra korinth anonym - 2011-11-18 01:32:45 såørgsmål eddiken er den virkeligt nødvndigt har rørt en den og jeg har ikke haft nogle problemer ved at gøre det uden så spørgsmål er er vin edike eller balsamiko ikke lige så godt? undskyld hvis jeg spørge dunt. hilsen den underlige kok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne