Bagt havregrød med banan og blåbær
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn.
Spray ovnfastfad ca. 20x20 cm. med madlavningsspray.
Bananerne skæres i skiver 1-2 cm tykke, og fordel dem i bunden af fadet. Drys halvdelen af blåbærrene over bananerne, 1/4 tsk. kanel, 1 spsk. ahornsirup. Dæk fadet med folie og bag 15 minutter, indtil bananerne bliver bløde. I mellemtiden blandes du havregryn, halvdelen af de hakkede pekannødder, bagepulver, resterende kanel og salt i en mellemstor skål. I en anden skål piskes den resterende ahornsirup, mælk, æg og vaniljesukker sammen. Tag bananerne ud af ovnen, og hæld derefter havreblandingen over bananerne og blåbærrene. Hæld mælkeblandingen over havren, og sørg for at fordele blandingen så jævnt som muligt over havren. Drys de resterende blåbær og valnødder over toppen. Bag havregrynene i cirka 30 minutter, eller indtil toppen er gyldenbrun og havregrynene har sat sig. Serveres lun fra ovnen. Skær i 6 stykker. |
|
Opskriften er vist 2371 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne