Varmrøget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Til rygning skal der bruges:
Bøgetræsmuld, ca. 100 gr. Metode: Indirekte varme (Laksen i midten, kullene i siderne) Smør laksefileten ind i akaciehonning, citronpeber og salt. Fold 2 små "bakker" af stanniol - kanten skal være ca. 1 cm. Fordel bøgemulden i disse bakker. Bakkerne placeres direkte på briketterne. Ventilationshuller i både top og bund skal være åbne. Laksen skal ryge i ca. 20-30 minutter. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 12994 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne