Fiskelagkage (Varm)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fjern benene fra fisken og skær den ud i grove stykker Snit løget
I en hurtighakker røres fisken først med salt dernæst med mel, fløde og æg, der til sættes et ad gangen. Tilsæt løg og smag til med saft og peber 1/3 del blandes med 100 gram spinat 1/3 del blandes med 1 dl ketchup 1/3 del uden noget. derefter lægges farsen lagvis i en smurt form og bages i ovnen i 60 minutter ved 175 grader. serveres med kartofler og persillesovs til. |
|
Opskriften er vist 13365 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne