Kokosmakroner uden æg
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for oven 200 gr.
Bland kokosmel, mælk og vanillesukker.
Form massen tl kugler på størrelse med en valnød, sæt dem på bagepapir på en bageplade og bag ca 10-12 minutter til de er lysebrune i kanterne.
Tips: Lynhurtige at bage, og meget lækre og saftige. Prøvesmagerne syntes faktisk, at de smager bedre end almindelige kokosmakroner. |
|
Opskriften er vist 13900 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer G.G. - 2018-04-02 09:40:42 Rigtig god opskrift. Jeg puttede en lille smule lakridspulver i, det gjorde dem ekstra lækre. Os. - 2012-10-27 11:14:59 Hmm... de er i ovnen... de ser lidt sølle ud... ved ikke helt! (: karina - 2012-03-29 20:50:07 Overtræk med chokolade! Lækker til kaffen. Jeg brugte ikke vanillesukker men de var stadig lækre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne