Pikant kylling i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : nej Indsendt af : Gurli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg bacon på pande læg det efterfølgende i et ildfast fad.
Snit peberfrugt og drys dem over baconet i fadet. Steg kyllingfileterne, giv dem 3-4 på hver side. Læg kyllingfileterne over i fadet. Sovs: Skær porrerne i skiver og svits dem derefter på panden i baconfedet. Hæld tomater og fløde over porreren på panden og lad det koge op. Hæld pikant osten over i panden og rør det jævnt. Smag til med salt, peber og paprika. Hæld derefter sovsen over kyllingen. Stil fadet ind i oven ved 200 grader C. alm. ovn i 25 min. Kog pasta i det antal minutter der er anbefalet på pakken. |
|
Opskriften er vist 385045 gange,
og udskrevet 8181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (110 stemmer) |
|
Kommentarer Annie Carlsen - 2023-05-21 10:24:04 Super lækker har lavet den masser af gange Henriette - 2022-09-23 14:43:13 Rigtig god og billig ret, som smager himmelsk. Vi spiser det med enten fuldkornspastaskruer/penne, brune ris eller blomkålsris. Anne - 2021-01-01 12:16:29 Fantastisk ret. Hurtig, billig og smager himmelsk Pernille - 2018-10-19 01:50:39 Jeg har lavet denne ret flere gange både med fløde og madlavnings fløde men sovsen er skildt hver gang. Hvad gør jeg forkert ? Henriette Andersen - 2018-09-10 09:35:44 Fantastisk dejlig og lækker ret . Gæsterne var vilde med den Tove - 2018-03-09 10:28:55 Skal prøves i morgen. Kan der serveres løse ris til? Inge - 2017-08-14 12:57:38 Jeg laver det hele i en gryde. Svitser de forskellige ting og op i en stor gryde og til sidst tomater, ost og fløde og når kødet er mørt er retten færdig. Forbløffende lækker, alle vore venner og familie elsker den og er hurtig at lave, jeg bruger sommetider mørbrad eller kyllingestrimler. Karinus - 2015-03-06 00:00:31 Ok endelig en ret manden roser :) Heidi=) - 2013-09-01 18:03:08 Det smager bare super godt!! Chr - 2013-07-14 17:02:04 Er i Løkken på ferie, har handlet ind til nævnte, får gæster i morgen så det skal helt sikkert prøves. anonym - 2013-06-14 04:49:40 Hvorfor står der 1 bundt porre, renset vægt?? Hvad betyder renset vægt? lisette - 2013-02-17 20:13:18 Vi lavede retten her i weekenden, smagte utroligt dejligt. den skal helt sikkert laves igen. stort 10 tal fra mig. søs - 2012-11-04 19:27:25 nemt og lækkert:) anonym - 2012-11-03 20:02:20 Dén er bare god!! Mums! Sandie - 2011-10-20 15:49:30 Suuuuper lækkert! I love it! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne