Fondant af skumfiduser
Fryseegnet : nej Indsendt : Red : |
|
|
skumfiduserne, vand og olie sættes i mikroovnen ca. 1 min. skumfiduserne skal floffe helt op og være bløde, men ikke karamellisere.
rør derefter flormelis i lidt af gangen til du har en dej, der minder om modellervoks. du kan rulle det ud med en kagerulle men. Tips: husk at brug maizena på både rulle og bord, for at det ikke klister fast. |
|
Opskriften er vist 74010 gange,
og udskrevet 963 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (56 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-08-08 12:14:51 hvor meget vejer de 15 skumfiduser? Emma Larsen - 2018-05-19 09:19:33 Det er den bedste opskrift nogensinde. Jeg elsker den og vil helt sikkert gerne bruge den igen og den smager perfekt. Jeg har også puttet citronsaft i så bliver den ikke så sød Nadia - 2017-03-19 12:57:36 Hvordan kan man gøre så den ikke er så sød? Emilie og shara702 - 2016-10-29 11:13:02 Har lavet en kæmpe kage hvor vi har overtræket og pyntede den med fondant. Der er lidt for meget flormelis tilbage Inga - 2016-08-23 19:50:16 Tilsæt 2 spsk. citronsaft, så bliver den super lækker Sarah musen - 2016-05-26 17:30:06 Tak for den gode opskrift jeg stod lige og manglede den alberte ejlertsen - 2016-04-30 10:51:19 jeg synes den her opskrift er rigtig god og vil bruge den igen Farmor Mette - 2016-03-04 19:25:01 Kagerne bliver meget tørre, og minder om fejlbagte boller lotte - 2015-11-06 10:04:02 Jeg har lige over trukket en kage så det er der nok til Mille - 2015-10-06 16:00:59 Er denne opskrift nok til en lagkage med et lag? Og kan man bruge den til at dække kagen med? Kim - 2015-01-08 14:56:13 Kan der også bruges ovn heesk - 2015-01-06 08:58:22 Fondant kan i en pose el. lufttæt beholder i køleskabet holde sig op til en mdr. anonym - 2014-06-02 21:54:16 Fondanten kan kommes i en luft tæt beholder eller pose og holde sig i køleskabet i ca 1 uge anonym - 2014-06-02 21:41:20 Brug evt kartoffelmel istedet for maizena, det giver en skinnende efekt i fondanten anonym - 2014-03-27 11:17:57 kan fondant stå til dagen efter uden at det bliver dårlig? heidi - 2013-10-20 22:57:39 det var dejlig der er en opskrift på det da jeg har let efter den maget længe og jeg har ikke kunne finde ud af hvordan jeg laver det men det var da rart der endelig er en der dur til det så jeg skal til og prøve det på et eller andet tidspungt men hvornår det lige bliver det ved jeg ikke i nu :-) anonym - 2013-09-27 09:55:03 Læste et andet sted, at man IKKE skal bruge maizena, da det kommer til at gære og dermed gør kagen bitter, med mindre den bliver spist straks efter at fondanten er kommet på. anonym - 2013-05-12 10:06:09 Der bliver 500 g plus vægten af 15 skumfiduser (80 g) Menace - 2013-04-06 01:49:13 Ca. 400-450 g. anonym - 2013-02-05 19:41:53 god og nem cille - 2013-01-25 17:25:32 trals der ikke står hvor mange gram der bliver til hvis man nu skal lave en kage og overtrække den med fodant og af hensyn hvor stor den er..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne