Pastasalat med Kylling og Pesto
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kathrine Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Bland 1/3 del pesto med lidt ekstra olie i en lille skål. Kog pastaskruerne til de er bløde, og si dem derefter med koldt vand, og bland straks med Pestoblandingen for at det ikke klistrer sammen.
Steg kylling skåret i små stykker på panden med forskellige krydderier (salt, peber, evt. soya og hvidløg.) Lad det køle af, og bland derefter med pastaen. Steg bacon på panden. Skær asparges, avocado, tomat, agurk, peberfrugt i mindre stykker, og hæld majs, bacon, soltørredetomater, kerner, oliven i blandingen. Bland nu resten af pestoen med lidt olie, og bland i salaten. Vend derefter pasta og kylling i. Stil i køleskab inden servering. Tips: I stedet for græskarkerner, og pinjekerner, kan man også erstatte eller supplere med egne "favoritkerner". Retten serveres kold, evt. med Feta. (Pesto Rosso kan bla. købes i Netto) |
|
Opskriften er vist 19321 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2013-04-05 15:38:51 Lyder lækkert! Kan man komme en håndfuld rosiner eller æbler (i tern) i? Jeg vil nemlig gerne have pastasalaten lidt sød i smagen ;) Knus Anne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne