Plantebaseret Frittata

Plantebaseret Frittata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : TrueGreens

Tilberedningstid : 20 minutter

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.4 dl.Planteæg
2.4 dl.vand
3 forårsløg
200 g.svampe (f.eks. champignon, kejserhat eller shitake)
6 stilke broccolini
2 tsk.røget paprika
1 niphavsalt
 friskkværnet peber
5 Cherrytomater
6 kvistefrisk timian
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 170 grader Snit og sauter svampe, forårsløg og broccolini på en varm pande med en spsk. olivenolie i 3-4 minutter. Bland Planteægsblandingen og vand indtil en konsistensen er cremet. Pil timian af 4 af kvistene og snit tomaterne, og tilsæt dette samt grøntsager og krydderier til Planteægsblandingen.

Hæld blandingen i en ildfast pande og sæt den i ovnen. Bag i ca. 10 minutter, eller indtil Frittataen er fast og elastisk når du trykker på midten af den.

Server frisk fra ovnen med timiankviste på toppen, eventuelt med avocado og rudbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 410 gange,
og udskrevet 40 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu