Klatkager af havregrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel røres i havregrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes sammen med sukker og vaniljesukker.
Mælk tilsættes lidt efter lidt om nødvendigt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Smelt smør på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter. De bages lysebrune på begge sider. Tips: Disse havregrødspandekager kan serveres med friske bær, honning eller sirup eller syltetøj og evt. hakkede nødder. |
|
Opskriften er vist 8697 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne