Klatkager af havregrød

Klatkager af havregrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Klatkager af havregrød, billede 4 Klatkager af havregrød, billede 1 Klatkager af havregrød, billede 2 Klatkager af havregrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.havregrød, kold
4 spsk.Hvedemel
2 Æg M/L, hele
1 spsk.Sukker
1 tsk.Vaniljesukker
 evt.sødmælk
 
 Til bagning:
50 g.Smør
 
Opskrift:
Mel røres i havregrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes sammen med sukker og vaniljesukker.
Mælk tilsættes lidt efter lidt om nødvendigt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød.

Smelt smør på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter. De bages lysebrune på begge sider.

Tips:

Disse havregrødspandekager kan serveres med friske bær, honning eller sirup eller syltetøj og evt. hakkede nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 8697 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu