Kalkunbryst i fad med bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : Zelander Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du tager enten et ildfast fad eller en dyb bradepande og ligger kalkunstegen i midten af fadet/bradepanden.
Så overtrækker du kalkunbrystet med bacon, så stegen er helt dækket til. Cocktailpølserne lægges rundt om brystet i bunden af fadet, derefter skærer du tomater i både og ligger ved, det samme gør du med champignon og løg. Derefter skærer du ekstra bacon ud og ligger ved det resterende (rundt om stegen) Derefter hælder du hønsebouillon ved. Stegen skal have ca. 1 time til 1.5 time i ovnen ved ca. 180-200 grader i varmluftovn. Risene koges og retten serveres. Tips: Retten smager fantastisk! |
|
Opskriften er vist 158706 gange,
og udskrevet 2429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Cat75 - 2018-11-19 17:21:04 Jeg syntes det smagte skønt. Jeg tilføjede madlavningsfløde 7%. Min mand tog 2 portioner. Tror jeg vil prøve med kyllingefilet næste gang. Anne - 2018-10-31 07:59:43 Meget lækker og nem ret. Smagte fantastisk og alle grøntsager spillede godt sammen. Tak for den! Mette - 2018-10-24 20:41:30 Opskriften er en rigtig god idé, og giver inspiration til videreudvikling af retten. Som flere har antydet, så er champignon og cocktailpølser i overkanten pga champignon bliver gummiagtige og der er risiko for at cocktailpølserne flækker. Begge dele undlod jeg og nøjedes med løg og tomater, begge skåret i kvarte og lagt ved. Jeg lagde tomaterne ved, da brystet havde ca. 20 min stegetid tilbage, for at undgå at de blev for 'smattede' og istedet for at pakke kalkunbrystet ind i bacon, lagde jeg bacon i tern ovenpå brystet, hvilket gav et ret raffineret udtryk. Jeg serverede retten med ris, som anbefalet herover og en fantastisk sursød-sauce til og det smagte himmelsk. Tak for inspirationen til forfatteren af opskriften. Big thumbs! anonym - 2018-09-11 20:58:54 det hedder ikke "ligger" men lægger i flere tilfælde Vicki - 2017-02-11 16:03:41 1-1,5 time ??? Hvordan ved man hvornår den er færdig ? Muski - 2017-02-05 12:41:01 Det er ikke en god opskrift. Der er alt for mange grøntsager, de rækker over kanten på en almindelig bradepande. Champignonerne bliver gummi i væden. Cocktailpølserne sprækker, alle som en, hvad skal de gøre godt for? 2 pakker bacon er rigeligt. Retten svømmer i væde bagefter. Lis - 2016-07-10 18:23:09 God opskrift, men prøv at bruge bogstavet æ. Det hedder LÆGGER ikke ligger. Brugt 3 gange i opskriften (en gang er det stavet rigtigt, så det kan lade sig gøre)Jeg gider ikke udskrive en opskrift med sådan en fejl. Gernie - 2016-05-23 00:38:08 Hvis man elsker sovs og lækker kød er det ikke den rigtige opskrift anonym - 2016-02-26 15:31:33 centrum temp? Christina - 2016-02-11 11:00:26 Fantastisk ret! Den er mumsfillibabahurra Heiidi - 2014-11-24 17:08:10 Dette er en familie ret som sidder lige i "skabet" og alle elsker denne ret. Vi varierer den med chili og hvidløg, alt efter hvem der kommer og spiser med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne