Baconhorn
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri. Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost. Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel. Fyld: Baconskiverne skæres i små tern og ristes let på en pande og tages af. Finthakket løg steges møre i baconfedtet og de ristede bacontern tilsættes sammen med engelsk sauce, HP sauce og tomatketchup og det hele røres godt sammen. Fyldet fordeles på de 4 cirkler som hver deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter. Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 4762 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer to kage elakere. - 2012-04-07 10:20:02 Den blev helt bitter :( opskriften er fulgt til punkt og prikke. Øv øv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne