Røget lakseomelet
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Æggene slås ud i en skål og mælk og salt tilsættes. Massen piskes godt igennem, hvorefter den hældes på en forvarmet pande med lidt fedtstof.
Lad omeletten bage ved svag varme til overfladen er færdig. I mellemtiden har du klargjort laksedressingen ved at hakke den koldrøgede laks i små stykker, blande den med creme fraicen og fintklippet dild. Det er bedst, hvis blandingen har stået i køleskabet inden brug. Fordel nu dressingen over halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten over dressingen. Serveres straks inden laksen bliver varm. |
|
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer gustibus - 2005-01-01 01:01:01 angiv hvor meget mælk/salt der skal bruges... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne