Røget lakseomelet

Røget lakseomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
 mælk
 salt
2.5 dl.creme fraiche 18%
 lidt frisk dild
300 g.koldrøget laks
 
Opskrift:
Æggene slås ud i en skål og mælk og salt tilsættes. Massen piskes godt igennem, hvorefter den hældes på en forvarmet pande med lidt fedtstof.

Lad omeletten bage ved svag varme til overfladen er færdig. I mellemtiden har du klargjort laksedressingen ved at hakke den koldrøgede laks i små stykker, blande den med creme fraicen og fintklippet dild. Det er bedst, hvis blandingen har stået i køleskabet inden brug.

Fordel nu dressingen over halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten over dressingen. Serveres straks inden laksen bliver varm.





karakterer:
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
angiv hvor meget mælk/salt der skal bruges...