Sennepskoteletter 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : rønnest Indsendt : Red : |
|
|
Smør koteletterne med et tyndt lag sennep. Bland mel, sesamfrø, lidt salt og peber på en tallerken. Vend koteletterne i denne blanding.
Smelt smørret på en pande og steg koteletterne ca. 5 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og ønske. Tag koteletterne af panden og hold dem varme under folie. Kog panden af med bouillon. Tilsæt sennepspulver og estragon. Rør creme fraiche og Maizena sammen og pisk det i saucen. Varm det igennem og smag til med salt og peber. Servér saucen til koteletterne sammen med evt. løse ris og små fine ærter. |
|
Opskriften er vist 5431 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn. - 2015-03-29 21:01:29 Meget lækker, kalorierig sovs. Meget tykke koteletter med skaft fik først 5 min på hver side, derpå 4 min. på hver side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne