Hindbærsnitte tærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørdej:
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme (gem æggehviden til kransekagemassen) og vand efter behov. Dejen hviler evt. 30 min. i køleskab. Rul Godt halvdelen af mørdejen ud ca. 3 mm. tykkelse så den passer til en tærteform 23 cm. i diameter, og fordel dejen heri, skær kanten ren og ælt den overskydende mørdej sammen med den sidste halvdel. Mazarinmasse: Marcipanen rives groft og kommes sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål og piskes sammen med elpisker til en jævn men let grynet masse. Smør tærtebunden med halvdelen af hindbærmarmeladen og fordel mazarinmassen over. Bages 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på næstnederste rille. Kransekagemasse: Rør æggehvider og sukker sammen til en grød. Tilsæt marcipanen og ælt dejen godt igennem. Kom massen i en sprøjtepose med stjernetyld. Resten af mørdejen rulles ud til et låg som passer til tærteformen. Tag tærten ud og smør den sidste halvdel hindbærmarmelade over, læg mørdejslåget på og sprøjt kransekagemasse rundt i kanten. Bag kagen yderligere 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Lad tærten køle af. Smør den afkølede tærte med glasur rørt af flormelis og varmt vand, pynt med tivolikrymmel eller frysetørrede hindbær. |
|
Opskriften er vist 13193 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne