Tre slags småkager af en dej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : mig Indsendt : Red : |
|
|
TILBEREDNING BASISDEJ
sigt melet i en skål og smuldr smør i. tilsæt vaniljesukker og sukker og saml dejen med æg. MANDEL-KANEL SMÅKAGER dejen deles i to og trilles til ruller (5 cm dia.) læg de to dejruller i køleskabet ca. en halv time bland alt i dejen og tril dejen i to ruller og sæt dem i køleskabet i 2 timer til de er hårde SMÅKAGER MED KORENDER bland dejen med ingredienserne del dejen i to og tril til ruller læg dem i køleskabet 2 timer SPIRAL SMÅKAGER del dejen i to og ælt kakao i den ene halvdel. form begge dele til firkanter og pak dem ind i bagepapir. læg dem i køleskabet en halv time til de er faste læg de lyse dej oven på den mørke dej og rul dem sammen til en rouladelæg rullen tilbage i køleskabet i 2 timer. |
|
Opskriften er vist 16143 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2020-11-05 20:18:17 200 grader alm ovn. 6-8 min. 180 grader ved varmluft . charlotte - 2014-12-28 20:14:18 jeg prøvede at bage dem på 220 g alm ovn i 6-7 min. det virker :) anonym - 2011-12-01 15:21:12 hmm er der ikki vist hvor langtid det skal bagest og hvad tep skal være på ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne