Matar paneer
Oprindelsesland : Indien Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien i en stegepande ved høj varme.
Tilsæt paneer skåret i ca. 3x3 cm. tern og skru derefter lidt ned for varmen.
Steg til det begynder at brune i kanterne, vend så det bruner på alle sider.
Paneer bruner hurtigt så forlad ikke panden.
Tages op og lægges på fedtsugende papir.
Tomaterne skoldes og flåes. Fintrevet ingefær, spidskommen, gurkemeje, koriander og finthakket chilipeber kommes i en gryde og svits 1 min. Tilsæt tomaterne, som moses med bagsiden af en ske og lad det hele somre 5 minutter. Tilsæt lidt vand hvis det er for tyk. Tilsæt ærterne og lad det simre yderligere 2 minutter og tilsæt herefter paneeren og drys garam masala over. Fordel i 2 skåle, top med friskhakket koriander og server med Naanbrød |
|
Opskriften er vist 2642 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne