Matar paneer

Matar paneer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Indien

IndienKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Matar paneer, billede 4 Matar paneer, billede 1 Matar paneer, billede 2 Matar paneer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

225 gram Paneer, grillost
   
2.5 cm. Ingefær, frisk
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Gurkemeje, stødt
1 tsk. Koriander, stødt
1 Rød chilipeber
   
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Garam masala
   
  Pynt:
Koriander, frisk
   
Opskrift:
Varm olien i en stegepande ved høj varme. Tilsæt paneer skåret i ca. 3x3 cm. tern og skru derefter lidt ned for varmen. Steg til det begynder at brune i kanterne, vend så det bruner på alle sider. Paneer bruner hurtigt så forlad ikke panden. Tages op og lægges på fedtsugende papir.

Tomaterne skoldes og flåes. Fintrevet ingefær, spidskommen, gurkemeje, koriander og finthakket chilipeber kommes i en gryde og svits 1 min. Tilsæt tomaterne, som moses med bagsiden af en ske og lad det hele somre 5 minutter. Tilsæt lidt vand hvis det er for tyk.

Tilsæt ærterne og lad det simre yderligere 2 minutter og tilsæt herefter paneeren og drys garam masala over.

Fordel i 2 skåle, top med friskhakket koriander og server med Naanbrød





karakterer:
Opskriften er vist 2641 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3840 (914 kcal)
KJ pr. Pers. 1920 (457 kcal)
Vægt ialt 889 gram
Vægt pr. Pers. 444 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 431 KJ (102 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu