Æbletærte med crumble
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, smør, sukker og kanel blandes sammen i en skål til det ligner brødkrummer. Det er bedst at bruge hænderne til at blande det med.
Æblerne skrælles, kærnehuset fjernes og skær i tynde både. Læg dem i et tærtefad 23 cm. i diameter, drysses med sukker. Fordel crumbledejen henover æblerne. Bag ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 4347 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne