Glutenfri æbletærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melmix, sukker og smør æltes sammen, saml dejen med lidt koldt vand.
Læg evt. dejen i køleskabet nogle minutter inden du ruller dejen ud mellem 2 stykker vitawrap. Fjern det øverste stykke vitawrap og brug det nederste stykke til forsigtigt at flytte dejen over i en tærteform. Dejen er meget skrøbelig så det skal gøres forsigtigt. Tryk dejen ud i hjørnerne mens vitawrap stadig sider på. Fjern vitawrap og skær det overskydende dej af. Vi forbager dejen 5 minutter ved 200 grader C. Marcipanfyld: Rør smør, sukker, revet marcipan og æg til en ensartet masse som fordeles i bunden af tærten. Æblerne skrælles, kærnehuset fjernes og de skæres i tynde stykker som vendes i sukker blandet med kanel. Lægges taglagt over marcipanfyldet, evt. overskydende sukker drysses over æblerne. Tærten bages på næstnederste rille i en 200 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 1754 gange,
og udskrevet 24 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne