Thaisuppe med kokos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet i små tern.
Skær aspargesene i små stykker. Skær chilien i små stykker. Varm olien i gryden og svits chilien. Tilsæt bouillon, kokosmælk og reven limeskal. Giv suppen et opkog. Tilsæt kyllingekødet. Kog i 10 minutter. Tilsæt aspargesene. Giv suppen et opkog. Smag til med koriander. Server med flutes. |
|
Opskriften er vist 8128 gange,
og udskrevet 172 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne