Salte æbleskiver
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Bacon skåret i små tern steges gyldne på en pande. Hakket løg tilsættes og steger videre. Tages af og køler let ned. Dej: Hviden piskes stiv Blomme, kærnemælk, sukker og salt piskes sammen. Mel og natron kommes i. De stive hvider vendes i og til til allersidst bacon/løg. Æblekompot: Baconskiverne steges sprøde på en tør pande, tages af og lægges på fedtsugende papir. Æbler uden kernehus men gerne med skræl skære i skiver og steges i baconfedtet, og evt. lidt ekstra smør. Tilsæt halvdelen af den sprøde bacon groft knust, smag til med sukker og kanel. Æbleskiverne steges i svinefedt eller smør i en god varm æbleskivepande. Hullerne fyldes og og når den ene side er bagt vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdige. De salte æbleskiver serveres med æblekompot. |
|
Opskriften er vist 2568 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne