Røget laks med fennikelsalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rens fenniklen og halver den. Snit den i papirtynde skiver på langs. Læg den snittede fennikel i en skål og vend den med olivenolie, salt, citronsaft og fennikelfrø. Lad salaten trække 10 minutter, smag den til og anret salaten portionsvis sammen med røget laks.
Pynt med fennikeltop eller andre friske krydderurter.
Giv brød til. Tips: Variation: salaten kan tilsættes 1/2 spsk små, saltede kapers eller fintsnittet soltørret tomat. |
|
Opskriften er vist 22575 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig frisk forret, uhyre nem at gå til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne