Røget laks med fennikelsalat

Røget laks med fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storfennikel
1.5 spsk.jomfruolivenolie
 salt
10 letknuste fennikelfrø
1 spsk.citronsaft
4 meget flotte skiver røget laks
 
Opskrift:
Rens fenniklen og halver den. Snit den i papirtynde skiver på langs. Læg den snittede fennikel i en skål og vend den med olivenolie, salt, citronsaft og fennikelfrø. Lad salaten trække 10 minutter, smag den til og anret salaten portionsvis sammen med røget laks. Pynt med fennikeltop eller andre friske krydderurter.

Giv brød til.

Tips:

Variation:
salaten kan tilsættes 1/2 spsk små, saltede kapers eller fintsnittet soltørret tomat.





karakterer:
Opskriften er vist 22575 gange,
og udskrevet 632 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig frisk forret, uhyre nem at gå til