Cheesecake basis nem
Indsendt af : Nick Indsendt : Red : |
|
|
Kiks, kanel, smør og sukker blendes i en foodprocessor, til det er pulveriseret. Kiksemassen, presses ned i en sprøjtet springform. Kiksemassen trykkes godt ud og bages derefter 10-15 min på 180 grader. Køles ned bagefter.
Masse: Citroner rives, og saften presses. Det hældes op i en skål med mascarponen, og dette piskes sammen med en elpisker. Piskefløde, flormelis og korn fra vanillestang piskes luftigt (ikke for stift). Husblas lægges i blød i koldt vand. De to masser vendes forsigtigt sammen. En gryde sættes over på et varmt blus, og når gryden er varm, vrides husblassen fri af det meste vand, og smides i gryden. Tag gryden af og brug den opvarmede bund til at smelte husblassen. Den smeltede husblas vendes i mascarpone massen, og vendes derefter op i springformen. Cheesecaken, sættes på køl i minimum 3 timer. Tips: Der kan evt tilsættes hakket chokolade i massen |
|
Opskriften er vist 19876 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-24 08:42:48 Super lækker cheesecake, og dejlig nem at lave, mit eneste problem var at der var for meget til min form. Så en større form, måske 28 cm vil være helt perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne