Havergrynskager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : rose Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det smeltede margarine blandes med havergryn. Æg røres i, og derefter blandes resten i.
Der sættes meget små klatter med 2 teskeer på bagepladen med bagepapir. Bages ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille til de er gyldenbrune i kanten, ca. 7-8 minutter. Kagerne tages straks af pladen. Tips: de kan spises med is, eller som de er. |
|
Opskriften er vist 41119 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-01-07 15:42:21 De skal have den rette temperatur fra starten :) anonym - 2019-12-07 08:42:27 Skal ovnene have temperatur fra start susan - 2011-10-14 18:11:41 de er super gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne