Pannerede squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : nej! Indsendt af : Zamya Indsendt : Red : |
|
|
- Skær squashen i 1cm tykke skiver
- bland mel, birkes / sesam, salt og peber godt sammen i en dyb tallerken - pisk æg og mælk med en gaffel i en anden dyb tallerken - paner nu squash-skiverne én ad gangen ved først at dyppe dem i æggeblandingen og derefter i melblandingen. !!!Det er vigtigt, at melet bliver trykket godt og grundigt fast på squashene, som derefter bliver lagt forsigtigt enten direkte på den varme pande, eller på en fuldstendig tør tallerken! - Steg skiverne ved middelhøj til høj varme på en pande med rigeligt flydende stegemargarine (ellers falder paneringen af!). - De er færdige når paneringen er mørkebrun og sprød. - Tag dem af panden, idet de lægges på et stykke køkkenrulle så de kan dryppe af Tips: Man kan med fordel krydre melblandingen efter eget ønske, eksempelvis med karry, estragon eller basilikum. Man kan også vælge at presse et par fed hvidløg i æggeblandingen og lade den stå og trække 10 min før panering. |
|
Opskriften er vist 4152 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne