Bulgursalat 06
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Fryseegnet : nej Indsendt af : Tenna Indsendt : Red : |
|
|
Kog Bulguren 10-12 min og hæld vandet fra. Lad bulguren stå i yderligere 15 min, inden olivenolie vendes i og bulguren afkøles. Hak salatblade, agurk og peberfrugt. Cherrytomaterne skæres over 2 gange.
Pres 1 limefrugt ud over bulguren og smag til med salt og peber. salat, salattern og bulgur blandes sammen. Tips: Salaten er dejlæig frisk og kan bruges både som tilbehør til hovedret og som hovedret med grovflutes til. |
|
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne