Cheese cream frosting
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flødeost piskes igennem inden blødt smør, flormelis og vaniljesukker piskes i.
Tips: Bruges typisk på gulerods- og squashkage, men kan også sagtens bruges på muffins/cupcakes. |
Luftig cream cheese frosting opskriftDen lækre, luftige ostecreme med et strejf af sødme er den ideelle følgesvend til mange slags kager. Frosting med flødeost anvendes som dekoration, samtidig med at den tilfører ekstra smag til bagværket. Du skal kun bruge få ingredienser for at lave din egen hjemmelavet ostecreme, og den er derfor klar på ingen tid. Du kan anvende forskellige tyller til at lave flotte mønstre og sætte et skarpt finish på dit bagværk - dette vil med garanti imponere dine gæster.Historien bag cupcake frostingFaktisk er frosting en engelsk betegnelse for smørcreme. Det er meget udbredt at bruge smørcreme i USA, hvilket i og for sig giver god mening, da cupcakes er umådeligt populære. Vi skal helt tilbage til 1800-tallet, da cupcaken for første gang blev omtalt i en amerikansk kogebog. På det tidspunkt var smørcremen dog allerede opfundet. Lige siden 1600-tallet har smørcremen været anvendt ved festlige lejligheder, såsom ved bryllupper.Det er meget udbredt med frosting til muffins. Denne opskrift fungerer som en basisk opskrift, så hvis du i stedet ønsker en lyserød eller gul smørcreme til dine cupcakes, skal du bare tilføje lidt frugtfarve. Flødeost frosting er et sikkert hit som topping på eftermiddagskagerne. FAQHvordan laver man frosting?Start med at piske flødeosten inden du tilsætter blødt smør, flormelis og vaniljesukker. Pisk det hele sammen til en ensartet masse.Kan frosting fryses?Ja, frosting kan sagtens fryses. Når du tager smørcremen ud af fryseren igen, skal du piske den let sammen, når den er tøet op. |
Opskriften er vist 3537 gange,
og udskrevet 21 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne