Cheese cream frosting

Cheese cream frosting, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Frosting

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Cheese cream frosting, billede 4 Cheese cream frosting, billede 1 Cheese cream frosting, billede 2 Cheese cream frosting, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Flødeost piskes igennem inden blødt smør, flormelis og vaniljesukker piskes i.

Tips:

Bruges typisk på gulerods- og squashkage, men kan også sagtens bruges på muffins/cupcakes.





Beskrivelse:

Luftig cream cheese frosting opskrift

Den lækre, luftige ostecreme med et strejf af sødme er den ideelle følgesvend til mange slags kager. Frosting med flødeost anvendes som dekoration, samtidig med at den tilfører ekstra smag til bagværket. Du skal kun bruge få ingredienser for at lave din egen hjemmelavet ostecreme, og den er derfor klar på ingen tid. Du kan anvende forskellige tyller til at lave flotte mønstre og sætte et skarpt finish på dit bagværk - dette vil med garanti imponere dine gæster.

Historien bag cupcake frosting

Faktisk er frosting en engelsk betegnelse for smørcreme. Det er meget udbredt at bruge smørcreme i USA, hvilket i og for sig giver god mening, da cupcakes er umådeligt populære. Vi skal helt tilbage til 1800-tallet, da cupcaken for første gang blev omtalt i en amerikansk kogebog. På det tidspunkt var smørcremen dog allerede opfundet. Lige siden 1600-tallet har smørcremen været anvendt ved festlige lejligheder, såsom ved bryllupper.

Det er meget udbredt med frosting til muffins. Denne opskrift fungerer som en basisk opskrift, så hvis du i stedet ønsker en lyserød eller gul smørcreme til dine cupcakes, skal du bare tilføje lidt frugtfarve. Flødeost frosting er et sikkert hit som topping på eftermiddagskagerne.

FAQ

Hvordan laver man frosting?

Start med at piske flødeosten inden du tilsætter blødt smør, flormelis og vaniljesukker. Pisk det hele sammen til en ensartet masse.

Kan frosting fryses?

Ja, frosting kan sagtens fryses. Når du tager smørcremen ud af fryseren igen, skal du piske den let sammen, når den er tøet op.

karakterer:
Opskriften er vist 3537 gange,
og udskrevet 21 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8741 (2081 kcal)
KJ pr. Portion 8741 (2081 kcal)
Vægt ialt 508 gram
Vægt pr. Portion 508 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1720 KJ (409 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 28.3 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu