Helstegt kylling med appelsinsaft
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Mette92 Indsendt : Red : |
|
|
Først renses kyllingen og derefter ligges den i er fad.
Appelsinsaften hældes ud over kyllingen og resterne af appelsinen puttes op i kyllingen. Derefter putter man ca. 5 "klatter" smør på kyllingen (bare tilfældigt) og giver den de ønskede krydderier og urter. Så sættes den i ovnen i ca en time og så er den serveringsklar. Tips: (OBS. læs på indpakningen af kyllingen om hvor lang tid den skal have. Hvis den er stor skal den have mere end en time) Dertil er ris, salat og flyte godt tilbehør |
|
Opskriften er vist 14312 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-06 11:23:05 Øhhhh hvad skal grade taler være i ovnen? Mette92 - 2011-10-12 13:16:51 Ovnen skal stå på 200 grader :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne