Kylling á la mor
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Daniella Indsendt : |
|
|
Lørdags kyllingen sættes i ovnen i ca. 50 min.
Imens hældes flåede tomater, champignon, majs og cremefine i en skål og smages til med salt og peber. Når kyllingen har fået de ca. 50 min til den næsten er færdig, tages den ud og sovsen hældes i bakken med lørdags kyllingen, bakken sættes ind i ovnen igen og varmes i ca. 10-15 min. Serveres med ris :) |
|
Opskriften er vist 4686 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne