Hausfraus brunkager

Hausfraus brunkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Sirup
500 g.Margarine
500 g.Farin
1000 g.hvedemel
2.5 tsk.Natron
1 Citron, revet skal
100 g.Mandler, hakkede med skind
 
4 tsk.Nelliker, stødt
5 tsk.Kanel, stødt
4 tsk.Ingefær, stødt
1.5 tsk.Kardemomme
1 tsk.Muskatnød, stødt
 (Disse 5 krydderier kan evt. erstattes af 2 ps. færdigblandet brunkagekrydderi, som kan købes ved juletid)
 
Opskrift:
Smelt sirup, margarine og sukker. Lad det svale, inden mel og krydderier tilsættes sammen med natron udrørt i lidt koldt vand. Ælt dejen.

Rulles ud og udstikkes.
Har du en køkkenmaskine med kødhakkerdel, kan du evt. montere den flade rillede åbning og køre dejen her igennem. Skær kagerne i ca. 5 cm. lange stykker.

Bag ved 180 grader i ca. 10 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunkager

karakterer:
Opskriften er vist 5882 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu