Hausfraus brunkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
|
|
Smelt sirup, margarine og sukker. Lad det svale, inden mel og krydderier tilsættes sammen med natron udrørt i lidt koldt vand. Ælt dejen.
Rulles ud og udstikkes. Har du en køkkenmaskine med kødhakkerdel, kan du evt. montere den flade rillede åbning og køre dejen her igennem. Skær kagerne i ca. 5 cm. lange stykker. Bag ved 180 grader i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 5881 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne