Røget laksemousse med salat og spinatcreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Befri laksen for skind og ben. Hak den gennem de fine huller i kødhakken. Rør den herefter med det bløde smør og tilsæt blancherede og finthakkede skalotteløg.
Pisk fløden godt og tilsæt den håndvarme udblødte, smeltede husblas.
Tilsæt nu laksemassen saften af citronen. Smag evt. til med salt og peber. Vend den piskede fløde forsigtigt i. Kom massen i en form eller en skål, og stil den i køleskab natten over. Rib spinaten, skyl den, og sautér den så med lidt smør, salt og peber. Tilsæt lidt fiskefond/vand og kog den godt igennem. Blend den fint med en anelse af væden ved. Indkog kraftigt. Rør creme fraichen med den afkølede spinat, salt og peber. Anret sovsen i bunden af tallerkenen. Læg en til tre ovale kugler af den røgede mousse midt på, og pynt med de istandgjorte salater og en kvist dild Anretning: Sæt laksemoussen op i ovale kugler med en ske dyppet i kogende vand. Anret evt. med små trekanter af toastet brød. |
|
Opskriften er vist 22356 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne