Studenterbrød eller romkugler

Studenterbrød eller romkugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Kage (kan være rester og endeskiver hentet i opsamlingsposen fryseren)
50 g.Nødder, finthakket
50-100 g.Flormelis
1-2 spsk.Kakao
100 g.Syltetøj
 
 Evt.Romessens
 
 Kokosmel, kagedrys eller flydende chokolade til pynt
 
Opskrift:
Hold 50 g. flormelis tilbage, men kom resten i blenderen.
Alt efter hvor fugtigt kageresterne har været tilsættes mere flormelis.

Kugler:
Form kugler og vend i drys af valgfri art.
Brød:
Pres massen ned i en passende form, beklædt med bagepapir. Sæt dem i køleskab. Vend massen ud af formen. Smør smeltet chokolade på og lad stivne.
Du kan evt. have bagt en mørdej/tærtebund inden og ladet dette være bunden.
Lagkage:
Massen er velegnet til at lægge mellem lagkagebunde. Pynt med flødeskum og frisk frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 21580 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu