Studenterbrød eller romkugler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
|
|
Hold 50 g. flormelis tilbage, men kom resten i blenderen.
Alt efter hvor fugtigt kageresterne har været tilsættes mere flormelis. Kugler: Form kugler og vend i drys af valgfri art. Brød: Pres massen ned i en passende form, beklædt med bagepapir. Sæt dem i køleskab. Vend massen ud af formen. Smør smeltet chokolade på og lad stivne. Du kan evt. have bagt en mørdej/tærtebund inden og ladet dette være bunden. Lagkage: Massen er velegnet til at lægge mellem lagkagebunde. Pynt med flødeskum og frisk frugt. |
|
Opskriften er vist 21580 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne