Æbleflæsk 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Steg flæsket på panden, som til stegt flæsk. Tag det af og hold det varmt.
Skær æblerne i små både og løgene i tynde ringe. Steg æblerne møre i lidt af fedtet fra flæsket. Smag til med lidt sukker. Tag æblerne af panden og hold dem varme evt. i ovnen. Steg løgene gyldne i lidt af fedtet fra flæsket. Anret løg, æbler samt flæsk på et fad ved siden af hinanden. Servér med rugbrød. |
|
Opskriften er vist 14758 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2012-01-20 14:44:40 Sådan skal det laves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne