Æbleskiver med æbler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken lad smørret smelte heri. Opløs gæren i en lille smule kold mælk og kom den i mælke/smør blandingen.
Rør æggeblommerne i og derefter mel sukker salt og citronskal. røres godt sammen.
Hviderne piskes stive og vendes i dejen. Skal hæve ca. 30 minutter. Æblet skrælles og skæres i tern. vi skærer dem i 2x2 cm tern, tørres i et viskestykke og kanel og sukker drysses over og æblerne vendes godt rundt. Bages i smør i æbleskivepande. Lige inden de vendes første gang stikkes et stykke æble ned i den ubagte dej og æbleskiverne vendes og vendes ofte. Tips: Server evt. med æblemos i stedet for den traditionelle marmelade. |
|
Opskriften er vist 3168 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne