Futtes spaghetti carbonara
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Klemme Indsendt : Red : |
|
|
Kog pasta. Svits bacon. Læg bacon på køkkenrulle. Hak persille. Bacon tilbage på pande. Tilsæt spaghetti, fløde og persille. Kog i tre minutter. Smag til med salt og peber. Vend æggeblommer i.
Server med revet parmesan. |
|
Opskriften er vist 6702 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Klemme - 2014-11-01 14:52:56 Vi bruger ALTID fuldkornspasta, så det er også fuldkornsspaghetti, vi bruger til denne ret :-) Klemme - 2012-06-03 21:07:53 Vi var tre - og vi blev godt og vel mætte. Vil tro, at der er rigeligt til fire, hvis man serverer brød til :-) Bon appetit!! Demi - 2012-03-06 18:14:52 Hvor mange personer er den til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne