Lam med koriander i sød sauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær chilierne groft ud. Skær koriander stilke og -rødder i 3 cm lange stykker og riv bladtoppene i duske.
Varm olien op i en gryde og frituresteg chili og koriander sprøde.
Dryp af på fedtsugende papir.
Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt lam og løg og sauter det, til lammekødet er brunet. Rør soyasauce, brun farin og vand i. Skru ned for blusset og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter, til saucen får en sirups agtig konsistens, og lammet er gennemstegt. Bliver saucen for tør, tilsættes lidt vand. af friturestegt Server retten med drys chili og koriander. |
|
Opskriften er vist 9898 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne