Gulerodsboller de bedste
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : JesperRene Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær, sukker, salt, olie og mælk godt sammen. Tilsæt Solsikkekerner og gulerod.
Ælt massen godt sammen med mel til den er dejlig elastisk og lind. Lad dejen hæve i skålen med et viskestykke over gerne et lunt sted i 1 time. Slå dejen ned og del den i 2 dele som rulles ud til en lang pølse. Hver pølse deles i 8 stykker. De 16 stykker formes til boller og fordeles pænt på 1-2 bageplader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve med et viskestykke over i 30-45 min. Pensel bollerne med mælk og bag i ovnen på varmeluft 180 grader/uden varmeluft 200 grader i 17 min. |
|
Opskriften er vist 9592 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne