Samsøret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : henriette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrubbes og koges knapt møre.
Små kartofler halveres, stører kartofler skæres i tern og lægges i bunden af et smurt ildfast fad.
Baconternene steges et par minutter på en tør pande. Tilsæt oksekødet og steg videre til kødet er skilt og brunet. Kom kødet over kartoflerne. Blomkålen renses og skæres i små buketter, som koges let. Blomkålen lægges i fadet. Sovs: Smørret smeltes i en gryde, melet tilsættes, røres ind i smørret og rister kort. Tilsættes mælk og oksebouillon, eller kogevand fra blomkålen og en bouillonterning under konstant omrøring, til man har en forholdsvis tyk hvid sauce. Tilsæt paprika, salt og peber efter smag. hæld sovsen over retten. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 6930 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne