Kylling med asparges
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kyllingen evt. efter opskriften her undlad dog grøntsagerne.
Afkøl kyllingen i kogevandet, tag derefter kødet af benene og skær det i mindre stykker. Afdryp asparges i en sigte gem aspargesvandet. Smørret smeltes i en gryde. Tilsæt mel og rør det i, lad det riste let inden en blanding af aspargesvand og kyllingefond (5 dl.) tilsættes under konstant omrøring. Tilsæt piskefløde og kog op. Smag til med salt og peber. Stuvning skal være tykkere end du lige tror da der stadig er en del være i aspargeserne. Til slut tilsættes aspargessnitter og kyllingekød. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 5784 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne