Kylling med asparges

Kylling med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :
Kylling med asparges, billede 4 Kylling med asparges, billede 1 Kylling med asparges, billede 2 Kylling med asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor kylling på 1600-1700 gr
 vand
 
2 ds.aspargessnitter
2.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
 Væden fra asparges
5 dl.suppe fra kylling
 Hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Kog kyllingen evt. efter opskriften her undlad dog grøntsagerne.

Afkøl kyllingen i kogevandet, tag derefter kødet af benene og skær det i mindre stykker.

Afdryp asparges i en sigte gem aspargesvandet.

Smørret smeltes i en gryde. Tilsæt mel og rør det i, lad det riste let inden en blanding af aspargesvand og kyllingefond (5 dl.) tilsættes under konstant omrøring.

Tilsæt piskefløde og kog op. Smag til med salt og peber. Stuvning skal være tykkere end du lige tror da der stadig er en del være i aspargeserne. Til slut tilsættes aspargessnitter og kyllingekød.

Serveres med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 5784 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu