Azeri Dolma
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Nargiz Indsendt : Red : |
|
|
Steg hele auberginer på panden i ganske få minutter til de er nogenlunde bløde.
Skær toppen af tomaterne, peber og evt. æbler af der skal bruges som et låg til at lukke dem igen efter udfyldningen med resten af ingredienser senere. Udhul tomaterne, auberginer og peber evt. æblerne. Smør dem ind i med blandet karry med salt. Bland resten af ingredienserne i lammefarsen + lidt karry og salt eventuelt kom det inderside af tomaterne også i farsblandingen. (Krydderier og løg skal skæres i små stykker.) Kog det hele i en gryde. Kom det færdiglavede lammekød blandingen i tomater, auberginer, peber og evt. æbler og luk dem med deres egne låge som blev skåret af i starten. Sæt dem i en gryde ovenpå hinanden. Kom lidt vand i og sæt dem på komfuret/kogeplade. Maden er klar så snart auberginer er bløde og risen er kogt. Sovs: kærnemælk eller yoghurt blandes med vand eller mælk og presset hvidløg og salt Tips: |
|
Opskriften er vist 5185 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne