Ungarnsk kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunkødet i tern.
Skræl gulerødderne og pastinakken og skær begge dele i tern. Vend kødet i mel. Brun det i olie i en gryde. Tilsæt grøntsagerne. Tilsæt salt, peber og paprika. Tilsæt vand. Lad det koge ½ time. Hæld cremefraiche i og smag til, om der skal flere krydderier i. Server med ris eller bulgur. |
|
Opskriften er vist 2980 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne