Røget laksepaté
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kør laksen gennem blenderen sammen med halvdelen af creme fraichen - rør det godt sammen. Tilsæt resten af creme fraichen. Læg husblassen i blød i koldt vand i 2 min. knug vandet af og smelt den med det vand der hænger ved i vandbad til husblassen er helt smeltet -rør den i en tynd stråle i laksemassen smag evt. til med salt og peber. Skyl en aflang form godt med koldt vand og hæld patèen i. Stil patèen i køleskabet tildækket - til den er stivnet. Vend den forsigtigt ud på et fad og pynt den med stegte fiskefileter, rejer, citronbåde, mørk kaviar og halve tomater. Rør en hurtig dressing af: 9% fløde smagt til med en lidt sød sennep, salt, peber og gerne hvidløg. Server med dressing og flutes.
|
|
Opskriften er vist 29316 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Marjun - 2008-12-13 19:53:53 Ja nu har jeg prøvet den, den smagte alletiders, serveret på lidt salat og pyntet med nogle rejer ..Så den kan i godt prøve :-) Marjun - 2008-11-07 13:35:32 Lyder lækkert. vi har været en tur i Tyskland, der fik vi laksepaté til forret og det smagte kanon godt. Kommer tilbage når jeg har lavet den :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne